♥︎ Alltid fri frakt från 499:- | Free shipping from 499 SEK

Din K-Beauty Destination

*IPUDA COSMETICS GRUNDADES 2015 I STOCKHOLM AV ANNA EUN MEE MATHISEN, FÖDD I SYDKOREA OCH UPPVUXEN I SVERIGE.

IPUDA COSMETICS bygger sin verksamhet på gedigen kunskap och ett brinnande engagemang. IPUDA COSMETICS strävar efter att erbjuda det bästa av Sydkoreas skönhetsprodukter till rimliga priser på den svenska marknaden. För att kunna göra detta håller vi oss ständigt uppdaterade och försöker så långt det går att matcha IPUDA COSMETICS produktutbud med de trender som råder och vad som är aktuellt i Sydkorea. Under våra återresor till Sydkorea får vi tillfälle att botanisera bland de senaste produkterna och trenderna på K-Beauty marknaden, träffa våra samarbetspartners och inte minst knyta viktiga kontakter för framtida samarbeten.

Med gedigen kunskap, utbildning och bakgrund inom läkemedels-och skönhetsindustrin och ett brinnande engagemang hoppas vi kunna informera och inspirera till en bredare kunskap kring K-Beauty och dess fördelar. En av företagets viktigaste kontakter hjälper de Sydkoreanska företagen att säkerställa att de uppfyller de krav som finns och att registreras för att få sälja sina produkter på den europeiska marknaden. För att upprätthålla säkerheten för våra kunder, testas och utvärderas alla produkter under en längre tid innan de eventuellt släpps till försäljning. En del produkter faller bort av olika anledningar. IPUDA COSMETICS erbjuder bara produkter som följer de rådande regelverken och lagar som kosmetika faller under. Du kan vara helt trygg med att allt vi säljer är genuina produkter.

 Välkommen att upptäcka K-Beauty med IPUDA COSMETICS. Hoppas att du kan hitta dina favoriter hos oss!

*IPUDA är koreanska och betyder ungefär vacker, söt, skönhet.

 

Intresset för Sydkorea och dess skönhetsindustri har funnits länge och jag brinner för K-Beauty (Korean Beauty), hälsa och Sydkorea. Under mina år som bosatt i Sydkorea fick jag möjlighet att uppleva det mesta av det bästa som K-Beauty har att bjuda på. Visste du att Sydkorea ligger i framkant med forskning och utveckling av skönhetsprodukter, innovativ design och spännande ingredienser? Seoul är ett skönhetsprodukternas Mecka, och många av de trender vi ser inom skönhetsvärlden hämtas därifrån. Bland de senaste innovationerna ser vi bland annat fermenterade ingredienser, Cushions och peel-off produkter. Många företag inom skönhetsindustrin använder gärna Sydkorea som testmarknad innan de väljer att lansera sina produkter. Detta p.g.a. att kraven på kvaliteten är så pass höga i Sydkorea. Med mottot att; ”fungerar det där så fungerar det varsomhelst”. K-Beauty i Sydkorea erbjuder både hög kvalitet och rimliga priser.
 

Founder, Anna EUN MEE Mathisen

×
×

Kundvagn